FRIWAY livstillskott®


FRIWAYs livstillskott® har utvecklats för att kunna optimera näringsintaget och hjälpa kroppen att kommunicera rätt.

Alla råvaror, kapslar och bindemedel testas noga av laboratorier och av Kilmaninstitutet innan de sätts i produktion och består av vegetabiliska produkter som i huvudsak är ekologiska. Samtliga produkter är fria från alla vanliga allergener som vete, mjölk, soja, majs, citronsyra, jäst, nötter, laktos, gluten och artificiella tillsatser som färgämnen, konsistensgivare, smakförstärkare, stearater, konserveringsmedel, sötningsmedel samt GMO.

För att säkerställa att  produkterna är fria från dopingklassade preparat och rena, tillverkas  produkterna i GMP-certifierade fabriker. GMP står för ”Good Manufacturing Practice”, god tillverkningssed som beskriver hur tillverkning, anläggningar och kringsystem skall byggas för att säkerställa tillverkningen av läkemedel och naturläkemedel.

Produkter från FRIWAY

Produkterna finns att köpa på Upplandsgatan 22.

Produkt

Beskrivning

B-VITAMIN COMPLEX

B-VITAMIN COMPLEX innehåller B-vitaminer som är viktiga för kroppens celler och processer, till exempel för nervsystemet, huden och blodet. 

BASIC

BASIC lägger grunden till hälsa genom att höja kroppens pH-värde. Stress, hård träning, socker, alkohol, animaliska proteiner och spannmål försurar kroppen. För att vara frisk och prestera på topp behövs rätt pH.

D3-VITAMIN

D3-VITAMIN innehåller D3-vitamin som klassas som både hormon och vitamin. D3 är viktigt för kroppens immunförsvar, muskulaturen och den psykiska hälsan.

DIAMOND

DIAMOND innehåller C60 fulleren som används för att bygga upp kroppen och hjälpa immunförsvaret att hantera stress från kemikalier, virus, bakterier, mykotoxiner och andra mikrober.

FLOW

FLOW är baserad på läkeörter som stöttar kroppens inre organ för att uppbyggnad, avgiftning (detox) och energiförsörjning ska kunna fungera på bästa sätt i kroppen.

FOCUS

FOCUS innehåller fettsyrorna omega 3, omega 6, omega 7 och omega 9. Fetter behövs till hormonbildning och cellväggar och är livsviktiga för att hålla sig frisk och stark.

GLOW

GLOW ger kroppen energi. Det innehåller bär och gröna bladgrönsaker med klorofyll och andra viktiga ämnen som är bra för magen, tarmarna, levern och blodet, vilket påverkar hela kroppen positivt.

GROW

GROW är ett vegetabiliskt proteinpulver som innehåller 44 % protein och samtliga 20 aminosyror. Förutom hampa innehåller det alfalfa, korngräs och råggräs. GROW gör dig starkare, piggare och uthålligare.

HEALTH

HEALTH innehåller nordiska bär fyllda med antioxidanter. Näringen i bären är lätt för kroppen att ta upp och använda och bygger upp immunförsvaret på naturlig väg.

MAGNESIUM

MAGNESIUM är en mineral som är viktigt för många processer i kroppen och gör att vi kan ta upp näringsämnen från kosten på ett bättre sätt. Magnesium bidrar bland annat till att behålla ett starkt skelett och främjar immunförsvaret.

WELL

WELL är ett nyttigt salt, ett spraysalt som innehåller livsviktiga mineraler, salter och spårämnen som kroppens celler och organ behöver för att fungera optimalt.

ZINC

ZINC innehåller mineralen zink som medverkar i många processer i kroppen. Zink bidrar bland annat till immunförsvarets normala funktion, samt till hår, hud och naglar.

Örtextrakt

Örtextrakten RELIEF, RESCUE, RESET, REMOVE innehåller örtextraktblandningar framtagna för att hjälpa kroppens immunförsvar att eliminera bakterier, virus, parasiter och svamp.

I samarbete med FRIWAY och Kilmaninstitutet.