Boktips


Boktips

Här hittar du boktips på böcker om hälsa, mat och träning.

 

Vinnande livsstil

CHARLOTTE KILMAN
Denna bok kom till eftersom våra nyfikna och frågvisa kunder ville ha en livsstilsbok där vi sammanfattar de insikter och kunskaper vi samlat genom åren tillsammans med lättlagade och goda recept, fria från mjölk och veteprodukter."

Höj din energi

SANNA EHDIN

"Höj din energi! bygger på de senaste forskningsrönen och visar hur du gör för att höja din energinivå, öka energiflödet i kropp och själ. Vi är skapade för att må bra och känna oss glada! Här presenteras:nya tekniker för att bli av med blockeringar"

Born to run - jakten på löpningens själ

Born to run: jakten på löpningens själ

CHRISTOPHER MCDOUGALL

Gillar du att jogga? Då är detta boken för dig. Och även du som är tveksam till att ge dig ut i spåret bör läsa denna bok som också ger en fantastisk exposé över just det, våra fötter

Nya Självläkande människan

Nya självläkande människan

SANNA EHDIN ANANDALA

Forskaren och författaren Sanna Ehdin Anandala sätter fokus på vår självläkande förmåga.Boken ger ett fantastiskt helhetsperspektiv på hur kroppen fungerar och vad vi kan göra för att stärka vår hälsa genom livsstilen och kosten. Motionens betydelse, sömnen och behov av vila. En bok för alla som vill må bra och är intresserade av hälsa!


Sex substanser som förändrar ditt liv: dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

DAVID JP PHILLIPS

Hormoner och signalsubstanser påverkar hur vi mår och känner oss. Lär dig optimera kroppens kemifabrik och nå bestående effekter i ditt liv.

Nya Gluten&Mjölk

Nya Gluten och mjölk

MICHAEL HÅKANSSON

Författaren har forskat om kopplingarna mellan kosten och moderna sjukdomar i över 10 års tid.Den populära boktrilogin Gluten & Mjölk släpptes  år 2012.Boken ger en djupgående analys av kostens betydelse för hälsan, de allra senaste forskningsrönen och vad vi kan göra åt det!

 

Friendly_food

Friendly Food

HANNA GÖRANSSON
Godare mat, friskare kropp och gladare själ - allt är möjligt med Hanna Göranssons fantastiska recept. 
Med Hannas läckra recept är det lätt att laga mat som inte bara är nyttig utan också smakar gott!
Bok-The-Maffethone-method

The Maffetone Method

DR PHILIP MAFFETONE
För dig som tycker om att träna.  Är hårdare träning alltid bättre för att nå bästa resultat? Dr Maffetone förklarar nyttan av rätt träning, rätt kost samt vikten att reducera stress och att ha rätt skor för att uppnå bästa resultat och hitta balans i kroppen.

Hälsorevolutionen

MARIA BORELIUS

Följ med på Maria Borelius 4 år långa resa där hon upptäcker en helt ny livsstil den antiinflammatoriska.Hälsoresan är fullmatad med kunskap om mat och träning men också om känslor, långlevnadssekter och urgamla indiska hälsokurer. Boken är lika spännande och inspirerande som användbar. Med en rad enkla kurer, recept och kloka tips får du hjälp att komma igång med ditt nya friskare och gladare liv.


Hälsogåtan

ANDERS WALLENSTEN

Hur ska man leva för att hålla sig så frisk som möjligt? Att vi kan påverka vår hälsa genom vår livsstil är inget nytt, men det finns olika bud om det bästa sättet. Läkaren och epidemiologen Anders Wallensten tar oss tillbaka till vårt ursprung i jakten på svaret.