Om Conscious


Agneta Larsson, Holografisk kinesiolog  är utbildad på Kilmaninstitutet

Conscious vill vara "Pricken över i:et" konsulten som hjälper till att förbättra hälsan och livet för människorna på vår planet. Genom medvetna val kan stora förbättringar uppnås.

Agneta Larsson, Holografisk kinesiolog

Jag heter Agneta Larsson och är certifierad Holografisk kinesiolog sedan 2013. Jag har utbildat mig i både Ulf Kilmans metod HKT® och TUNING® vid Kilmaninstitutet. HKT® har hjälpt många människor må bättre och elitidrottare att prestera på max.

Träning och sport har alltid varit en viktig del av mitt liv och jag har ett stort intresse och lång erfarenhet av hälsa och sund livsstil. Framförallt gillar jag skidåkning på längden och tvären, golf, yoga och karate träning i klubben Sanshin karate. Jag har en bakgrund som handbollsspelare och har också engagerat mig som handbollstränare för barn och ungdomar i IK Bolton.

Jag är utbildad civilekonom och har tidigare arbetat som försäkringsrådgivare samt finansiell rådgivare. Jag har även varit delägare inom finans och försäkring och drivit eget företag inom samma bransch.

 Mens sana in corpore sano
"en sund själ i en sund kropp"

Idag hjälper jag människor att förbättra sin hälsa och sina idrottsprestationer. Många av mina klienter vill må bättre fysiskt eller mentalt, bli starkare eller uthålligare. Jag erbjuder fysiska och mentala helhetsbehandlingar och vägleder mina klienter till medvetna val som förbättrar deras hälsa och liv. 

Läs om behandlingarna jag erbjuder och boka tid.