Behandlingar


Jag hjälper dig att lösa både fysiska och mentala utmaningar. Du kan nå stora förbättringar i din hälsa och i ditt liv genom medvetna val. Jag erbjuder helhetsbehandlingar i HKT® och TUNING®. Du kan också komma till mig för ett vitaminbehovstest där vi identifierar vilket behov din kropp har av näringstillskott.

HKT® - fysisk behandling

Oavsett om du är elitidrottare eller motionerar för att må bra, behöver din kropp rätt näringsstatus för att prestera på topp. Jag erbjuder behandlingar i holografisk kinesiologi, HKT®, som är en mycket effektiv fysisk behandlingsmetod som identifierar obalanser i kroppen och skapar förutsättningar för immunförsvaret att lösa upp och ta bort problemen. Läs mer om HKT®.

TUNING® - mental behandling 

Vill du ha hjälp att utvecklas i riktningen du vill, i din träning, på jobbet eller privat? TUNING® är en mental behandlingsmetod där du jobbar med dina mål och finjusterar din kropp, ditt psyke och nervsystem samt dina sinnen för att du ska tänka, känna och agera på sätt som tar dig i rätt riktning. Läs mer om TUNING®.

Vad är kinesiologi?

Kinesiologi balanserar och medvetandegör kroppens förmåga att självläka genom att förbättra kommunikationen, identifiera brister inom näring eller andra områden samt lösa upp eventuella blockeringar.

Inom kinesiologin har man funnit att kroppens olika muskler är associerade med olika organ och att man kan hjälpa kroppen både genom att hjälpa muskeln för att stärka organet och genom att förbättra förutsättningarna för organet med en bättre fungerade muskel.

I behandlingarna används sacrokranial behandling, osteopati, akupunktur och näringslära. 

Holografisk kinesiologi

Jag arbetar med Ulf Kilmans metod HKT - Holografisk kinesiologi®. Det är en kombination av vedertagen medicinskt kunskap och ett urval alternativmedicinska metoder som kinesiologi, akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar samt hantering av tankar och känslor. I behandlingen används så kallad manuell muskeltestning för att hitta obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen.

Läs vad andra skriver om mig och mina behandlingar

Natalie Yonan skriver om hur en behandling i HKT- Holografisk kinesiologi går till i sin hälsoblogg: Happyhealthblog eller här HappyHealthBlog-kinesiologi (PDF).

Natalie har även provat Tuning-behandling hos mig.

Jag gick på 4 st Tuning-behandlingar hos Agneta i december och under januari och februari så har jag bokstavligen känt mig som en ny människa. Jag upplevde Tuningen lite som en storstädning i huvudet!  (Natalie Yonan)

Läs mer om Tuning i Natalies hälsoblogg: Happyhealthblog.

 

Så här säger Emma Hamilton på OptiLife: Jag kan varmt rekommendera Agneta på Conscious för den som vill ha hjälp med så väl inre kroppslig som mental balans, för den som vill komma till rätta med något specifikt problem eller vill förebygga besvär. Agneta hittar orsakerna till problemen och använder olika behandlingstekniker för att komma tillrätta med obalanser i kroppen. Hon är professionell, inkännande och förklarar på ett pedagogiskt sätt. Själv har jag kommit tillrätta med hudåkommor, kommit i bättre mental balans och drabbas mer sällan av infektioner sedan jag började hos Agneta ☺