Holografisk kinesiologi®


Vi erbjuder olika fysiska helhetsbehandlingar som identifierar det som stör kroppen mest och hjälper immunförsvaret att lösa upp och ta bort detta.  Med rätt hjälp och näringsstatus kan kroppen hantera det vi utsätts för HKT® 
 
Vi erbjuder också TUNING® mentalbehandling där du jobbar med ett mål och programmerar och finjusterar kroppen, psyket, nervsystemet samt dina sinnen för att du skall kunna utvecklas i den riktning du vill.
 
 
Holografisk kinesiologi® är en kombination av modern västerländsk fysiologi, anatomi och rörelselära i kombination med urgamla kinesiska akupunkturlagar och österländsk kunskap om människans nervsystem.
 
I behandlingen används så kallad manuell muskeltestning för att hitta obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen. Kroppen utmanas genom neuromuskulära tester och genom detta kan kroppens elektriska impulser och kommunikation tolkas.
 

 

Läs vad andra skriver om mig och mina behandlingar

Natalie Yonan skriver om hur en behandling i HKT- Holografisk kinesiologi går till i sin hälsoblogg: Happyhealthblog

Natalie har även provat Tuning-behandling hos mig. 

Jag gick på 4 st Tuning-behandlingar hos Agneta i december och under januari och februari så har jag bokstavligen känt mig som en ny människa. Jag upplevde Tuningen lite som en storstädning i huvudet!  (Natalie Yonan)

Läs mer om Tuning i Natalies hälsoblogg: Happyhealthblog

Kinesiologi balanserar och medvetandegör kroppens egen förmåga att självläka genom att förbättra kommunikationen, identifiera brister inom näring eller andra områden samt lösa upp eventuella blockeringar.

Inom kinesiologin har man funnit att kroppens muskler är associerade med olika organ och att man kan hjälpa kroppen både genom att hjälpa muskeln för att stärka organet och förbättra förutsättningarna för organet då fungerar muskeln bättre.

I behandlingarna används sacrokranial behandling, osteopati, akupunktur och näringslära.

Våra Holografiska kinesiologibehandlingar utförs enligt Ulf Kilmans metod HKT – Holografisk kinesiologi®