HKT


Fysisk behandling

Nybesök HKT....................ca 2 h................1800 sek

Återbesök HKT..................1,5 h..................1550 sek

Balanserande HKT.............60-75 min........850 sek
(stöttande ej utrensande behandling)

Hand och fotmassage med
holografisk kinesiologi........1h.....................750 sek

Vitamin behovstest..............20-30 min.......390 kr

Inför ditt besök: Ta med eventuella näringstillskott som du äter och vill testa. Ät inga tillskott samma dag. Klienten är alltid påklädd under behandlingen.

HKT - Holografisk kinesiolog® fysiska helhetsbehandlingar  som identifierar det som stör kroppen mest och hjälper immunförsvaret att hitta, lösa upp och ta bort det. HKT är en metod som utarbetats av Ulf Kilman där han blandar medicinska kunskaper som näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi) med alternativmedicinska metoder som akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar och att hantera tankar och känslor.

När du gör ett vitamin behovstest  får du reda på vilka vitaminer som är effektivast för dig att äta för att din kropp skall kunna fungera på bästa sätt. När du har rätt näringsstatus i kroppen kan immunförsvaret hantera det du utsätts för i vardagen.

En hand och fotmassage med kinesiologi stärker dina sinnen. Genom att utmana kroppen med massage av händer och fötter och sedan behandla kinesiologiskt lär sig kroppen hur den ska hantera signaler och information på rätt sätt.

.