HKT® – fysisk behandling


Priser

Nybesök HKT®, ca 2 h: 1900 kr

Återbesök HKT®, 1,5 h: 1650 kr

Balanserande HKT®, 60-75 min: 900 kr
(stöttande ej utrensande behandling)

Hand- och fotmassage med holografisk kinesiologi, 1h: 850 kr

Vitaminbehovstest: 20-30 min: 450 kr

Inför ditt besök: Ta med eventuella näringstillskott som du äter och vill testa. Ät inga tillskott samma dag. Du är alltid påklädd under behandlingen.

HKT®, holografisk kinesiologi

HKT® står för Holographic Kinesiology Treatment, holografisk kinesiologi. Det är en fysisk helhetsbehandling som identifierar det som stör kroppen mest och hjälper immunförsvaret att hitta, lösa upp och ta bort det. Metoden har utvecklats av Ulf Kilman och bygger på vedertagen medicinsk kunskap i kombination med ett urval alternativmedicinska metoder. Under en HKT®-behandling används de senaste insikterna inom näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi i kombination med akupunktur, homeopati, osteopati och sacrocraniella behandlingar samt hantering av tankar och känslor.

Hand- och fotmassage

En hand- och fotmassage med holografisk kinesiologi stärker dina sinnen. Genom att utmana kroppen med massage av händer och fötter och sedan behandla kinesiologiskt lär sig kroppen hur den ska hantera signaler och information på rätt sätt.

Vitaminbehovstest

Med ett vitaminbehovstest får du reda på vilka vitaminer som är effektivast för dig att äta för att din kropp ska fungera på bästa sätt. Du får svar på vilka vitaminer och mängder som passar dig. När du har rätt näringsstatus i kroppen kan immunförsvaret hantera det du utsätts för i vardagen.