Om Conscious


Agneta Larsson, Holografisk kinesiolog  är utbildad på Kilmaninstitutet

Agneta Larsson, Holografisk kinesiolog

är utbildad på Kilmaninstitutet i Holografisk kinesiologi enligt Ulf Kilmans metod HKTEn metod som har hjälpt många människor att må bättre och även elitidrottare som vill prestera på max. Agneta har haft kontakt med Kilmaninstitutet i 17 år som klient och även varit behjälplig i behandlingar. Sedan april 2013 är hon utbildad och certifierad Holografisk kinesiolog. Agneta har ett stort intresse och erfarenhet av hälsa och sund livsstil. Hon har alltid tyckt om en aktiv livsstil och gillar att träna och sporta.

Framför allt skidåkning på längden och tvären, yoga och karate träning i klubben Sanshin karate. Agneta är även handbollstränare för barn/ungdomar i  IK Bolton och har själv en bakgrund som handbollsspelare.

Hon är  utbildad civilekonom och  har arbetat som försäkringsrådgivare samt finansiell rådgivare och har en bakgrund som delägare inom finans och försäkring samt drivit eget företag inom samma bransch.

 Mens sana in corpore sano
"en sund själ i en sund kropp"

Conscious vill vara "Pricken över i:et" konsulten som hjälper till att förbättra hälsan och livet för människorna på vår planet. Genom medvetna val kan stora förbättringar uppnås.